Σελίδες

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΕΚ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 9.12.2015 και την Πέμπτη 10.12.2015 εκδικάστηκαν ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υποθέσεις περίπου 25  πρώην κατόχων ΜΑΕΚ.
Η εκδίκαση των υποθέσεων ήταν πολύωρη και ήταν και η μοναδική υπόθεση του πινακίου που εκδικάστηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων (καθώς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι μας είχαν λάβει σχετική άδεια).
Από την ανταλλαγή των εγγράφων και από την εξέταση των μαρτύρων τόσο από το αξιότιμο Δικαστήριο όσο και από τις εκατέρωθεν πλευρές θεωρούμε ότι αποδείχθηκε η αλήθεια των ισχυρισμών μας αλλά και η κακοπιστία και αντιφατικότητα των ισχυρισμών της Τράπεζας Κύπρου. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και αναμένουμε εντός 3-6 μηνών την έκδοση της απόφασης προσδοκώντας την θετική έκβαση και την πολυπόθητη δικαίωση και αυτών των πελατών μας, όπως έγινε για όμοια υπόθεση των προηγούμενων 30 κατόχων ΜΑΕΚ που έχουν πλέον δικαιωθεί με τις δύο αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας.

Η καθημερινή της Κυριακής φιλοξενεί μάλιστα σήμερα άρθρο του κ. Τέλλογλου και τις δηλώσεις του πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Μαρκουλάκου για την έκδοση των παραπάνω αποφάσεων